Coronaviruset, ett amerikanskt krigsvirus?

Frågan har väckts, inga bevis har presenterats men de finns mycket besvärande indicier som pekar mot att det i verkligheten var ett USA utvecklat virus som avsiktligt planterades i Kina och avsett att ge USA fördelar.

Vi vet med säkerhet att USA har arbetat med att utveckla biologisk krigföring. Det har inte Kina utan man forskar i hur man skall kunna försvara sig mot ett amerikansk biologiskt angrepp.

Det amerikanska aggressiva handelskriget mot Kina är välkänt, liksom andra aggressioner med propaganda, falska ”läckor”, falska ”vittnen” [1] och militära provokationer i Sydkinesiska Havet. USA fick snöpligt till slut backa och skriva på ett del-avtal för handeln även om deras propagandaapparat gått på högvarv för att ge ett förfalskat intryck att det inte var så. [2,3]

USA har tidigare påkommits med att illegalt samla in DNA från folk i Kina, vilket man tror har varit en förberedelse för att utveckla ett DNA specifikt virus, alltså en sjukdom som främst drabbar kineser. Etniska kineser och asiater tycks drabbas hårdare än västerlänningar av viruset.

USA:s handelsminister Wilbur Ross, har hävdat att viruset var till USAs fördel och betyder att fler jobb kommer att flyttas från Kina till USA. Han kan knappast komma närmare till att säga att en amerikans virusattack var en framgång.

USA har vägrat att på något sätt bistå i att bekämpa viruset och spridningen av smittan.

Den amerikanska propagandan har gått på högvarv och spridit falska nyheter om virusets spridning och farlighet. Som exempel, USA har påstått att en man dog i Filippinerna av viruset. Det var lögn, mannen dog av en allvarlig bakterie inducerad lunginflammation. Pneumokocker (Streptococcus pneumoniae) Dödsfallet hade ingenting med viruset att göra.

Svenska media har även dom kontinuerligt pumpat ut flaska nyheter, och selektivt valt att intervjua okunniga som framställts som ”Kina experter”. Man fotograferar en del av en tunnelbana i Peking, och helt plötsligt har hela Kina stannat och framställs som folktomt. Tvärt om, Kina börjar fungera ganska normalt, med undantag av att man undviker folksamlingar och många platser som restauranger håller stängt.

KWANG (Signatur)
Artikeln kan fritt återges med angivande av källa, © CC0
Det förutsätts att texten inte redigeras, censureras, eller förses med pre- eller post kommentarer som förändrar intrycket.

[1] https://mychinaway.wordpress.com/2020/02/01/cia-lacker-fler-hemliga-dokument/
[2] https://mychinaway.wordpress.com/2020/01/19/handelskriget-usa-blinkade-forst/
[3] https://www.nyatider.nu/handelskriget-usa-blinkade-forst

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a comment