Rasismen, propagandan, fakta och Den Djupa Staten

Sanningen är alltid första offret i alla krig heter det. En annan är att lögnen har hunnit jorden runt innan sanningen har hunnit snöra skorna. Rasism, propaganda och falska fakta blandas friskt i svenska MSM media just nu. Allt färre köper det, bokstavligen.

Man kan knappast mer tydligt iaktta det idag i det massiva propaganda flöde som svenskarna just nu utsätts för genom MSM. Främst Bonnier-pressen, lett av DN och Expressen, känns rent ut desperata och tycks agera i en stämning av desperation. Läsarna överger dom en-mass , annonsörerna lika så, man är, inklusive mig, grundligt led på propagandan, svepande spekulationer och avsaknad av fakta och frekvensen av rena lögner och uppdiktade historier.

Den förfalskade historien om Gui Minhai tjatas om till leda, trots att Gui i åratal och i klartext klargjort att han inte vill ha med svenskarna mer att göra. [1] Ledartexter i DN försöker i obestämda svepande faktalösa ordalag påstå att Kina vill destabilisera västerländska diktaturer, som kallar sig demokratier, där Sverige är en. [2] Det finns endast ett land i världen som officiellt inte kallar sig demokrati, oberoende hur totalitära de än må vara, och det är Saudiarabien. Eller hur känns Expressens paradexempel på hur man gör sig av med läsare och annonsörer med fejknyheter och falska fakta. [3]

Vad är fakta om coronaviruset, var kom egentligen viruset från. Det vet vi inte så vi måste röra oss med sannolikheter.

P-X80fT

Vad vi vet med stor säkerhet är att det inte kom från en marknad i Wuhan. Med stor sannolikhet har forskarna kommit fram till att det kom från fladdermöss, men man äter inte fladdermöss i Wuhan och djuren finns dessutom inte där. Dessutom började spridningen under vintern, och fladdermöss går i ide och är inte aktiva då.

Fladdermöss kan bli stora. den här krabaten är inte från Kina utan från Filippinerna. Dom kan bli 1.5 meter långa och ha ett vingspann 1.8 meter och väga över ett kilo. Dom är fruktätare och sägs dessutom kunna bli trevlige husdjur. Dom finns inte i Wuhan och man äter inte fladdermöss där.

Forskare i Japan, Korea och Taiwan anser att viruset sannolikt kom till Kina från USA. Man har kommit till den slutsatsen genom DNA analys och spårning. Dessutom inträffade med början på våren 2019 i USA ett antal mystiska och oförklarliga lunginflammationer, och det har visat sig troligen vara just coronaviruset. Viruset spreds sedan med en delegation av amerikanska militärer i oktober 2019 till Kina. Det var knappast en avsiktlig spridning, men alla bitar i det pusslet faller mycket tydligt på plats och styrks av åtskilliga fakta och omständigheter.

Viruset spred sig sedan vidare till andra delar av världen, inklusive USA. I USA har dock personer smittats och smittan kan inte härledas till någon smitta som kommit från Kina, och det styrker att smittan kom från USA till Kina. Dessa personer har alltså inte fått smittan från Kina, utan direkt från någon källa inom USA. Om viruset uppstod i USA eller kom till USA från någon annan plats vet vi inte. Det har spekulerats att det kom från Afrika, men det är ännu bara gissningar.

Den amerikanska propagandan, även spridd i Sverige främst via Bonnier pressen, har försökt föra fram att viruset ”rymde” från en forskningsanläggning i Wuhan som skulle ha sysslat med biologiska vapen, men det har kunnat uteslutas. Dessutom har Kina ingen forskning eller utveckling av biovapen som USA har. Biologiska vapen har en exklusiv användning vid invasioner och erövring av främmande nationer, och Kina har en femtusenårig historia att aldrig invadera eller erövra andra länder.

Ett virus har ett eget DNA, men det kallas RNA, och därför kan ett virus spåras med stor noggrannhet precis som man kan spåra människors DNA. Därför kan vi med mycket stor säkerhet säga att det vi kallar coronaviruset inte kom från forskningsarbetet i Wuhan.

Det har även föreslagits att det var ett biologiskt vapen som avsiktligt placerades av USA i Kina som en strategisk del av USA handelskrig mot Kina. USA har mycket omfattande forskning och utveckling av biologiska vapen över hela världen. [4] En del forskare tror det är mer sannolikt att viruset har utvecklats naturligt.

P-Fort Detrick

Något som verkligen är intressant är att USA plötsligt stängde ner ett militärt forskningslaboratorium i Fort Detrick i Maryland efter, som det rapporteras, omfattande problem med den biologiska säkerheten. Detta laboratorium sysslade med just biologiska vapen. All information på webben har sedan raderats, och USA har lagt locket på. Nu har man den 10 mars startat en petition på Vita husets webbsajt för att en rad mystiska förhållanden skall utredas. Så här skriver man på petitionen.

Citat:
En serie iögonfallande händelser,
7/2019 stängdes den topphemliga amerikanska arméns medicinska forskningsinstitut för infektionssjukdomar i Fort Detrick.
8/2019 avled mer än 10 000 människor i en storskalig “influensa”.
10/2019 organiserade Förenta staterna Event 201 – ”A Global Pandemic Exercise” med deltagande av CIAs biträdande direktör.
1/2019 upptäcktes en lunginflammation av obestämt ursprung i Kina.
2/2020 bröt epidemin i världen ut
3/2020 raderades ett stort antal engelska nyhetsrapporter om stängningen av Fort Detrick med “404 not found”; Nu har vi skäl att be den amerikanska regeringen publicera den verkliga anledningen till Fort Detrick stängning, för att klargöra om laboratoriet är forskningsenheten där det nya koronaviruset “COVID19” utvecklades och om det finns ett virusläckage.
End citat.

Fort Detrick i Maryland etablerades 1943 som center och ledande inom USAs program för att utveckla biologiska vapen. Den officiella anledningen till att stänga det i juli 2019 var upprepade problem med den biologiska säkerheten. Frågan som kvarstår, kom coronaviruset från Fort Detrick och var det utvecklat av USA med avsikten att bli ett biologiskt vapen. USA har åtminstone en hel del att förklara och bevisa. Detta är en fråga om långt mer än bara några konspirationsteorier på en kanadensisk blogg, eller hur DN. Jag har funnit bokstavligen hundratals artiklar i västerländska media som ställer samma frågor som Globalresearch.ca [5]

P-weld3_result

Bilder som denna har publicerats i svenska media där man påstått att det är våningar och bostäder som svetsas igen

En annan falsk nyhet som spridits, tillsammans med många andra, av svenska media är den att man i Kina svetsade fast framdörren till bostäder för att sätta familjer i karantän, och man visar på bilder och en video som bevis. Jag har hittat originalfilmen, och vad svenska media har spridit är en skickligt hopklippt och beskuren förfalskning som i verkligheten består av bitar från ett flertal olika video, som sedan har dubbats och textats med förfalskat ljud och text. Igen har svenska journalister svalt propagandan helt, utan varken eftertanke eller källkontroller.

Vad det rör sig om är att man svetsar fast ett stålrör framför dörren på ett fabriks och kontorsbyggnad som skall rivas för att ingen skall ta sig in och stjäla materiel, eller komma till skada när byggnaden rivs. Det är en normal säkerhetsåtgärd i Kina. På bilden kan man även se att byggnaden har öppningsbara fönster på bara en meter över marken, så om någon ville ta sig ut vore det mycket enkelt.

P-b53c5dd1824516f0cafca0c60e4d2143

Så här ser en ytterdörr ut till en bostad i Kina

Bilderna har avsiktligt gjorts suddiga så man inte skall kunna läsa texten på dörren där det står. ”Obehöriga äge ej tillträde. Endast auktoriserade anställda.” Handmålad text som är svår att läsa betyder ”Rivningsbyggnad”.

Det kan knappast bli mer fejk och falskt i svenska media och det visar hur opålitliga svenska media är, främst Bonnier pressen med DN och Expressen i täten.

 

KWANG (Signatur)
Artikeln kan fritt återges med angivande av källa, © CC0
Det förutsätts att texten inte redigeras, censureras, eller förses med pre- eller post kommentarer som förändrar intrycket.

[1] https://www.dn.se/nyheter/sverige/kina-har-tvingat-angela-gui-att-lagga-om-sitt-liv/
[2] https://www.dn.se/ledare/sprid-inte-corona-eller-falska-nyheter-om-viruset/
[3] https://www.expressen.se/debatt/kina-borde-be-varlden-om-ursakt-for-corona/
[4] https://en.wikipedia.org/wiki/United_States_biological_weapons_program
[5] https://www.globalresearch.ca/covid-19-further-evidence-virus-originated-us/5706078

Ft. Detrick: “Top Candidate for Closure”

Fort Detrick research labs suspended after order from CDC

COVID-19: Further Evidence that the Virus Originated in the US


https://www.fredericknewspost.com/news/continuing_coverage/coronavirus/fort-detrick-laboratory-studying-new-coronavirus/article_08035907-bc25-54a3-9bcb-c6b62121e6d0.html
https://irishealthandwellnessblog.blogspot.com/2016/01/hiv-virus-was-created-in-fort-detrick.html

China’s Coronavirus: A Shocking Update. Did The Virus Originate in the US?


https://www.breitbart.com/national-security/2020/03/16/china-accuses-u-s-army-lab-of-manufacturing-the-coronavirus/
https://www.foxnews.com/health/military-lab-ebola-suspended-failing-cdc-inspection

Fort Detrick officials address local concerns over COVID-19


https://en.wikipedia.org/wiki/Fort_Detrick
CDC shuts down military virus lab after failed safety inspection
https://www.independent.co.uk/news/world/americas/virus-biological-us-army-weapons-fort-detrick-leak-ebola-anthrax-smallpox-ricin-a9042641.html

Death of Dr Frank Plummer and the Bio-weapon Corona Virus

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

13 Responses to Rasismen, propagandan, fakta och Den Djupa Staten

 1. Pingback: Stäng ner – Stäng ner – Stäng ner – Stäng ner | My China

 2. Pingback: Stäng ner Fake News | My China

 3. Pingback: Beställ tiggarmuggar redan nu – Samhällsnytt | My China

 4. Pingback: Det kom ett brev med frågor | My China

 5. Pingback: En liga av förfalskare och rasister härjar i Sverige | My China

 6. Pingback: Mediekonflikt mellan USA och Kina | My China

  • mychinaway says:

   Verkligen intressant. Vi vet redan med stor sannolikhet att viruset kom från ett amerikanskt labb som sedan 1943 har utvecklat biologiska vapen. USA har illegalt samlat in DNA från Kina tidigare, det vet vi. Biovapnet, det vi kallar coronaviruset, skulle alltså slå bara mot kineser baserat på deras DNA. Nu ser det alltmer ut som om detta var en planterad USA biologisk attack på Kina för att stoppa Kinas utveckling, men vapnet fungerade inte. Viruset tycks ha muterat. Kina bemästrade attacken och nu slår den istället med full kraft mot USA. USA propagandan har dessutom gått upp på toppvarv och nu har USA uppenbarligen börjat betala svenska bloggare och journalister att skriva Kina fientligt.

   Like

 7. Pingback: Köpta journalister – i Sverige | My China

 8. Pingback: DN och Bonniers förstärker sin ställning som USAs propagandakanal | My China

 9. Pingback: Hur Kina smittades av viruset | My China

 10. Pingback: Den tragiska sagan om Gui Minhai | My China

 11. Pingback: Rasism, hat, smutskastning, och mer fejknyheter på Sveriges Radio | My China

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s