Virusuppdatering inifrån Kina, de ”döende och dödssjuka” dansar. 15/2 20

”Döende och dödssjuka”, nja – i alla fall om man skall tro svenska medias ofta rent rasistiska lögn-rapporter. Detta är gif filer, klicka på dom för att se alla dessa sjuka människor.

P-640iDom är tagna på ett av dessa stora temporära sjukhus i Wuhan. Det är normalt ett stort sports center med fem våningar, och det finns 1,000 ”sjuka” på varje våning. Coronaviruset är normalt en lätt förkylning för 80% av de drabbade. På detta sjukhus använder man endast TCM, Traditional Chinese Medicine, och avsikten är att stärka kroppens egna funktioner. Patienterna tillfrisknar på några dagar.

Alla vet ju att ett sjukhus är en plats man blir allt sjukare på ,så en stackars patient blev uttråkad, slog på mobilen på fullt, och började dansa till musik, och alla följde efter, inklusive doktorer och sköterskor. En man kommenterade, ”Det här duger inte. Skaffa en riktig disco maskin.” Om det hände är okänt.

Källa https://mp.weixin.qq.com/s/52i27wntQfCo2ZFjZEA28g

Läs även detta:

Hög dödlighet i Coronavirusinfektion? Hur mycket skrivs om hundratusentals dödsfall i influensa varje år?

Corona-viruset: Alltför mycket väsen?

För 80% till 90% av drabbade är coronaviruset bara en lätt förkylning. Letaliteten, dödstalet, är 2% eller mindre, vilket är normalt för förkylnings epidemier. Viruset är heller inte mer smittsamt än andra förkylningsvirus, problemet är att ingen har någon immunitet, och därför blir antalet smittade mycket stort och därmed de total siffrorna.

Sedan läser jag ofta att det råder en slags upprorsstämning på kommentarerna i Kina och kritik riktas mot Kommunistpartiet. Lögn. För det första heter det ”regeringen”, och när jag går in på kommentarskolumnerna är det ingen ända på prisandet av regeringens handhavande av krisen. Fejknyheter igen. Fabricerade fejknyheter som rätteligen har retat upp Kina och upprepade gånger påpekats av Kinas ambassadör. Folkstyret fungera dessutom excellent i Kina, även om det är avskaffat i Sverige.

Mängder av sensationsdrypande och rent ut rasistiska artiklar på MSM som DN och statliga media börjar nu få samma effekt som på 1930-talet i Tyskland. Då skapades rasism mot judarna, nu skapar dessa svenska media rasism mot etniska kineser på identiskt samma sätt och dom är fyllda med grova faktafel..

https://www.dn.se/asikt/oro-for-smitta-far-inte-bli-framlingsfientlighet/
DN Åsikt. ”Oro för smitta får inte bli främlingsfientlighet”
https://www.dn.se/asikt/rasism-uppstar-i-nya-coronavirusets-spar/
DN Åsikt. ”Rasism uppstår i nya coronavirusets spår”

Senaste fejknyheten kommer, kanske som väntat, från Sverige Radio (SR).
”Närmare 1400 döda i coronaviruset i Kina”
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=7408402

P-Screenshot_20200213-134134Vad man mörkar är att även om antalet är stort, är det precis som vad är normalt för alla förkylningsepidemier. Alltså en letalitet på omkring 2%. SR mörkar även dödstalet är överrapporterat, en väsentligt antal var visserligen smittade, men dog inte av coronaviruset utan av andra orsaker, att spridningen minskar nu, antalet tillfrisknade accelererar. Det ser ut som om vi närmar oss kulmen.

Sedan ä väl knappast nyhetsbyrån Reuters en varken lämplig eller tillförlitlig källa. När blev journalister medicinskt kompetenta.

SR skriver vidare: ”kritiken växt mot hur kinesiska myndigheter har hanterat hälsokrisen och myndigheterna anklagas för att försöka kontrollera och begränsa informationen om smittspridningen.”

P-Screenshot_20200213-164605

Kurvorna vänder nu neråt vilket betyder att vi har nått kulmen.

Det är ren skär grov lögn. När jag går in på kommentarerna och sociala medier är det ingen hejd på stöd och prisande för myndigheternas arbete. Däremot har några byråkrater risats.

”Enligt aktivister så har två medborgarjournalister -”. Lögn igen. Det finns inga ”medborgarjournalister” i Kina lika lite som det finns ”medborgarläkare” i Sverige. Olika Sverige är journalist i Kina ett respekterat yrke med skyddad titel, och liksom läkare skall en journalist vara legitimerad. Kinesiska journalister åtnjuter världens högsta förtroende, svenska ligger i botten och föraktas och avskys.

Chen Quishi och Fang Bin använde en förfalskad journalist legitimation, vilket är brottsligt, precis som att använda en falsk polis eller läkarlegitimation i Sverige.

Chen Quishi och Fang Bin ignorerade dessutom alla säkerhetsföreskrifter och smittades. Därför har de lagts in på sjukhus. För att förebygga det våld som vi ser i Sverige vid akuten på sjukhusen när anhöriga försöker tränga sig in upplyses inte familjen om var han är.

Ska vi inte kunna förvänta oss bättre från ett skattefinansiera statligt media.

KWANG (Signatur)
Artikeln kan fritt återges med angivande av källa, © CC0
Det förutsätts att texten inte redigeras, censureras, eller förses med pre- eller post kommentarer som förändrar intrycket.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

4 Responses to Virusuppdatering inifrån Kina, de ”döende och dödssjuka” dansar. 15/2 20

 1. Ivan says:

  En Coronavirus-expert säger i en läckt analys: ”Detta är bara en allvarlig, lokaliserad förkylning”
  https://www.sott.net/article/429100-Coronavirus-Expert-in-Leaked-Analysis-This-is-Just-a-Severe-Localized-Common-Cold.
  Dödsfallen klättrar varje dag har rädsla och osäkerhet spridit sig längre och längre runt om i världen när coronavirus fortsätter att fängsla världens uppmärksamhet.
  Men John Nicholls, en patologiprofessor vid University of Hong Kong, säger att han vet när viruset kommer att bli inaktivt. I ett privat konferenssamtal som organiserades förra veckan av CLSA , ett mäklareföretag baserat i Hong Kong, hade investeringsanalytiker en chans att ställa Nicholls, en av världens främsta experter på ämnet, frågor om det nya coronavirus.
  News of the privata telefonkonferensen var först rapporterades av The Financial Times , och i dagarna sedan samtalet har mer information om Nicholls’ analys dykt upp på sociala medier och på annat håll online, inklusive ett transkript av samtalet .
  Transkriptionen av samtalet visade att Nicholls tror att väderförhållandena kommer att vara en nyckelfaktor i det nya coronaviruss bortfall . Med hänvisning till SARS-utbrottet från 2002 och 2003 sade Nicholls att han tror att liknande väderfaktorer också kommer att stänga spridningen av det nya coronavirus.

  ”Tre saker som viruset inte gillar: 1. solljus, 2. temperatur och 3. luftfuktighet,” sade Nicholls som svar på en fråga om när han tror att bekräftade fall kommer att nå topp, visade utskriften.
  ”Solljus kommer att skära virusets förmåga att växa i hälften så halveringstiden är 2,5 minuter och i mörkret är det cirka 13 till 20 [minuter],” sade Nicholls. ”Solljus är riktigt bra på att döda virus.”
  Av den anledningen tillade han också att han inte förväntar sig att områden som Australien, Afrika och södra halvklotet kommer att se höga infektionshastigheter eftersom de är i mitten av sommaren.

  Emellertid sade Nicholls också att han inte anser att SARS eller MERS, ett virus i Mellanöstern som spridits 2012, är en korrekt jämförelse för årets utbrott . Snarare är det nya coronavirus närmast relaterat till ett allvarligt fall av förkylning.
  ”Jämfört med SARS och MERS, vi talar om ett coronavirus som har en dödlighet på åtta till tio gånger mindre dödlig för SARS till MERS ,” citeras Nicholls som sagt på konferenssamtalet. ”Så en korrekt jämförelse är inte SARS eller MERS utan en svår förkylning . I grund och botten är detta en svår förkylningsform .”
  Liknar en vanlig förkylning,den omgivande miljön för utbrottet spelar en viktig roll för att bestämma virusets överlevnad och spridbarhet , fortsatte han. På grund av den förestående skiftningen i säsonger sade Nicholls att han förväntar sig att spridningen av viruset kommer att dämpas inom några månader.
  ”Jag tror att det kommer att bränna sig ut på cirka sex månader,” sade Nicholls.

  Om detta endast är en förkylningsliknande men mycket smittsam virussjukdom med lång inkubationstid – varför dessa avspärrningar, varför detta hemlighetsmakeri, varför så många döda i endast en stad, som fullständigt isolerats från omvärlden?
  Här är ett utdrag av en mycket tänkvärd kommentar av Peter Krabbe till hans senaste krönika: ”Detta är då min hypotes – naturligtvis en ren gissning: Att sprida ett dödligt, genmanipulerat virus över världen har två syften. Dels dör ett antal människor, vilket gör Gates glad, dels kräver det omfattande vaccinationer av mänskligheten. Med hjälp av dessa vaccinationer kan man injicera nanopartiklar i hjärnan som är verksamma inom begreppet Mind Control, att styra tankar och rektioner samt att via elektronisk märkning av partiklarna göra människan fysiskt spårbar med hjälp av 5G. Det förra är Church’s specialitet, det senare är Liebers specialitet.
  Wuhan lär vara den stad i Kina som har det bäst utbyggda 5G-nätet. Man kan tänka sig att detta varit optimalt för att göra en test i liten skala genom att släppa ut en liten mängd genmanipulerat virus, vaccinera befolkningen och sedan följa upp om spår- och påverkanssystemet fungerar.” Mikrovågsvapenexperten och fysikern Barrie Trower säger att 5G-antenner och WiFi-master har en förvånansvärt stor överkapacitet. Wuhan har världens bäst utbygda 5G-nät.

  Liked by 1 person

  • mychinaway says:

   Att rädsla och osäkerhet spridit sig är just problemet, infodemin, och det trots att det rör sig om en virus som ger en lätt förkylning. Letaliteten, alltså dödligheten för en viss sjukdom, hur många av de insjuknade som sedan dör av sjukdomen, är densamma eller lägre här än alla förkylningar. Dessutom bokförs alla virussmittade som döda, även om dom har dött av till exempel en hjärtattack. Letaliteten anges i procent av hur många som insjuknat, är densamma eller mindre än för vilken förkylningsepidemi som helst. Problemet är att det inte finns något naturligt uppbyggt motstånd i samhället, därför blir antalet stort. Det finns dessutom allt starkare indicier att detta är ett biologiskt vapen som utvecklats i USA, avsiktligt spritts i Kina, och som främst drabbar kineser. Wuhan har inte Kinas bäst utbyggda 5G när utan Chongqing. Man förväntar sig en explosionsartat ökning av 5G användning och därför byggs näten redan nu med överkapacitet. 3 miljoner mobiler är redan sålda. Sedan har Mikrovågsvapen överhuvudtaget ingen relation till 5G, och sådana ”experter” har ingen kunskap om 5G. Mikrovågsvapen arbetar på mycket olika frekvenser och dramatiskt olika styrkor än 5G. Peter Krabbe kan nog nomineras till det stora konspirations priset. Han är arkitekt, inte medicinare. Intressant att se hur de mest fantastiska konspirationsteorier flödar.

   Liked by 1 person

   • Ivan says:

    Kort utdrag ur Helga Zepp Larouche artikel “Kina förtjänar beröm i kampen mot Coronaviruset”.
    http://www.larouche.se/artikel/helga-zepp-larouche-kina-fortjanar-berom-samarbete-i-kampen-mot-coronaviruset

    Faktum är att WHO:s generaldirektör dr Tedros Adhanom Ghebreyesus upprepade gånger har berömt Kina för dess exemplariska hantering av epidemin och konstaterat att Kina har satt en ny standard för hanteringen av den här typen av problem. Att den kinesiska regeringen inom loppet av bara några dagar efter utbrottet av den nya virusvarianten publicerade en fullständig kartläggning av genomet gjorde att forskare i andra länder kunde påbörja arbetet med att ta fram möjliga vacciner, men visade också att Kina under de senaste 15-20 åren gjort betydande framsteg inom biovetenskaperna. Andra hälsovårdsansvariga förklarade att regionmyndigheterna i Wuhan hade agerat och spridit information helt i nivå med rådande forskningsläge och att deras dagliga uppdateringar från och med den 31 december innehöll imponerande mängder ny information.

    Att kalla ett virus “kinesiskt” är lika dumt som att säga att den som får influensan eller över huvud taget blir sjuk har sig själv att skylla. Det kan hända överallt i världen, och det kan drabba vilken människa som helst på planeten. Den lärdom som kan dras av reaktionen på detta senaste virusutbrott är att det har visat vem i det internationella samfundet som är kapabel att reagera på faror som hotar hela mänskligheten, och vem som är en grottmänniska eller ej.

    Om Europa och USA vill kunna tala med någon trovärdighet om “mänskliga rättigheter” och “västerländska värderingar”, då borde de göra gemensam sak med Kina och samarbeta om att bekämpa coronaviruset. Coronaviruset och det faktum att 100 000 människor dör i influensa varje år visar hur viktigt det är att vi ökar vår förståelse av livsprocesserna, för att kunna besegra alla livshotande sjukdomar. Europa och USA borde också samarbeta med den mest framtidsorienterade visionen på den internationella agendan, nämligen förlängningen av Belt & Road Initiative (BRI) till Sydvästasien och Afrika, och det internationella samarbetet om Sidenvägen i rymden.

    Liked by 1 person

 2. Pingback: De ville inte visa verkligheten i Wuhan | My China

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s