Brister medias bölder av lögner nu

Gui Minhai storyn – igen, lögner, falskhet, kriminalitet och död

Bifogat, polisanmälan av Författaren Lena Holfve för grovt bedrägeri

Kommer ni ihåg uttrycket ”Pest eller Kolera”. När det gäller svenska gammelmedia börjar det mer likna böldpest och dödlig cancer. Både vad dom kallar räckvidden rasar, alltså antalet läsare, ibland så mycket som 25%, och siffrorna är liknade för andra intäkter som annonser. Media har förvandlats från yrkesjournalism till kataloger av personliga mer eller mindre extrema politiska deklarationer och åsikter och rena bibliotek av rätt ut grova lögner. Folk har tröttnat på skräpet.

P-serveimage

Gui Minhai under en intervju med internationella jounralister i Ningbo

Gui Minhai har dömts till 10 års fängelse i en rättsstat som otvivelaktigt idag har världens rättssäkraste rättsväsende, mycket olika ett land som Sverige där rättsväsendet är öppet politisk och ideologiskt styrt, vilket om inte annat med all tydlighet framgår av mediecirkusen att genom påtryckningar försöka få en grov återfallsförbrytare frisläppt. En internationell serieförbrytare har fått sitt straff.

Domen var förvånansvärd mild, själv hade jag gissat på minst 15 år eller ett förvaringsstraff. Gui är en återfallsförbrytare som har flera människoliv på sitt samvete och allvarliga grova brott, och har hållit sig undan rättvisan i många år med hjälp av ett svenskt pass. Gui har på senare tid upprepade gånger offentligt och oberoende tagit avstånd från den politiska cirkus som pågår i Sverige [1], och flera gånger klart signalerat att han är kines, som vill bo och leva i Kina. Ändå har de politiska dreven i Sverige fortsatt oförminskat. I praktiken rör det sig om olagliga fritagningsförsök av en nu dömd brottsling. Domen kom efter en lång och mycket grundlig och omsorgsfull polisutredning.

Förmodligen är den främmande makten USA och CIA som mot rundlig ersättning har utnyttjat Gui för spionera och att sprida förfalska rykten för att undergräva Kinas regering och samhällsordning. USAs aktivitet att med sådana medel åstadkomma regimbyten är knappas okända och det finns åtskilliga exempel. Just nu är Venezuela ett. Gui har bevisligen tjänat över tio miljoner på kort tid, och det känns troligt att det var ersättning för spionage, medan förläggarverksamheten bara var en täckmantel. Vi vet att förläggaraktiviteten inte gav vinst och att den inte ens existerade. [2] Girigheten blev hans fall.

Uppenbart har domstolen tagit i beaktande Gui’s offentliga erkännanden, att han på eget initiativ tagit avstånd från svenska rättsvidriga påverkansförsök för att frita honom, och att han avsagt sig sitt svenska medborgarskap som han brukat för att hålla sig undan rättvisan. Att Sverige inte vill accepterade detta är ointressant under kinesisk lag. I Kina gäller Kinas lagar, inte svenska lagar eller svenska åsikter.

Media i Sverige brukar kallas Den Tredje Statsmakten, men nu vill den makten även regera över hela världen, inte bara Sverige, och kanske främst Kina. Vi har nyligen sett vad rätteligen kan kallas välorganiserade och välkoordinerade rena rasistiska propaganda drev mot kineser och deras land Kina liknande de vi såg för 100 år sedan, då nazisterna på identiskt samma sätt arbetade på att styra åsikter och handlingar i Europa. Rasism dreven av media och journalisterna i Sverige har ökat till den grad att kineser nu blir rasistiskt attackerade på gatorna, till och med fysiskt. Inte sedan judeförföljelserna förra seklet har vi upplevat något sådant, och det är nu liksom då journalister och media som driver hatet och rasismen.

Politiska extremister och agitatorer har gömt sig bakom en maskering av ”journalism”, och man förundras över att inte riktiga yrkes journalister reagerar och fördömer dessa mytomaner som driver personlig politisk indoktrinering på svenska media. Det är speciellt förvånande att statliga media som främst Sverige Radio tillåter extrema politiska agitatorer att utnyttja dom för att sprida rasism. Detta är identiskt med fallet Claas Relotius, reportern som sparkades från tyska Der Spiegel.

Claas Relotius fick sparken från den anrika tyska tidningen Der Spiegel, då han fejkade sina nyheter “avsiktligt, metodiskt och med hög nivå av kriminell energi” och ägnade sig åt ”faktafantasi”. Der Spiegel agerade, man kallade det en katastrof som skadat tidningen rykte. Samma sak sker just nu på MSM, Sveriges Radio och SVT.

Som vanligt står svenska polisen och tittar på.

Låt oss rekapitulera kort.

Gui Minhai kom till Sverige 1988 med en kandidatexamen i historia från Peking Universitetet och skrev in sig på Göteborgs Universitets doktorsprogram. Han fick senare uppehållstillstånd efter att ha ljugit om att ha varit involverad i det USA sponsrade Tiananmen upproret 1989, men han var inte involverad, han befann sig i Sverige. Han fick svenskt medborgarskap 1992.

Gui påstår sig ha doktorerat i Historia vid Göteborgs Universitet 1996, vilket har visat sig vara en lögn, och universitet rapporteras ha bekräftat det.

Under sin tid på Göteborgs Universitet startade Gui en värvningskampanj i Kina som lockade unga studerade från Kina att studera i Sverige och betala Gui för en påhittat akademisk utbildning. Gui stoppade tydligen pengarna i egen ficka. Familjer i Kina sparar hårt ett helt liv för att kunna ge sina barn en bra utbildning, och ofta skuldsätter sig. Det var dessa pengar Gui lurad till sig, och två unga studerande kunde inte bära skammen av att ha förlorat familjens besparingar och tog sina liv.

Gui övergav nu snabbt sin fru, som är född i Tyskland, och dotter, som är född 1994, och flydde tillbaka till Kina 1999. Det påstås att han hade avsagt sig sitt kinesiska medborgarskap, men det går inte att avsäga sig sitt medborgarskap i Kina, som i de flesta länder, inklusive Sverige, man måste ansöka, och det är komplicerat och tar tid.

Han startade ett bolag i sin hemstad Ningbo, Tangyou (唐友), som blev ett dotterbolag för ett utländsk företag som tillverkar luftreningsprodukter.

I december 2003 i Ningbo körde Gui ihjäl en 23-årig ung student som gick över gatan. Gui hade inget körkort, körde, enligt polisens rapport, ”redlöst berusad”, övergav den döende unga damen på gata och smet från olycksplatsen. Det visade sig att han hade kört i en hastighet över 100 Km/t i tätbebyggt område. Efter två offentliga rättegångar dömdes han till två års villkorligt fängelse, med reseförbud och anmälningsplikt. En otroligt mild dom. Händelsen blev vida rapporterad och omskriven både på bloggar och i media i Kina. Det var speciellt tragiskt då den unga kvinnan som Gui dödade var enda barnet, föräldrarnas framtid, ett par som nu var för gamla att skaffa fler barn. Dotterns flickrum står ännu orört i hemmet som när hon sist lämnade det.

Redan efter en månad flydde Gui till Hong Kong på förfalskade handlingar. Med sig hade han ett svenskt pass, efter att ha påstått på ambassaden att hans pass hade blivit stulet. Han höll sig undan rättvisan i över tio år. Av historiska skäl går det inte att utelämna kriminella från Hong Kong till Kina.

Gui startade ett publiceringsföretag 2013 i Hong Kong, och publicerade skvaller böcker med påhittade sex och kvinnoäventyr som ha tillskrev Kinas regeringsmedlemmar. Sådan ryktesspridning är olaglig i Kina, men tillåten i Sverige. Han ackumulerade en förmögenhet på omkring tio miljoner kronor under denna tid, vilket han investerade i fastigheter, bland annat ett lyx kondominium i Thailand. Gui har aldrig erbjudit sina offer någon kompensation eller ersättning.

En fråga som inställer sig är varifrån pengarna kom, för publicister i Hong Kong arbetar i järnhård konkurrens med mycket små marginaler, och det är helt omöjligt att göra sådana vinster på så kort tid. Det har gjorts gällande att Gui arbetade för amerikanska CIA, och att CIA betalade honom för att spionera och för att sprida rykten om Kinas ledare i avsikt att undergräva förtroendet för regeringen och destabilisera landet.

I oktober 2015 var Gui på semester i Thailand och bodde på sitt lyx kondominium i Pattaya. Den 17 oktober arresterades han av thailändsk polis tillsammans med kinesisk polis, och deporterades tillbaka Kina, antingen via ett charterflyg eller med bil. Kina hade uppenbart förhandlat fram hans återbördande. Det finns många exempel på sådana förfaranden, bland annat med svensken Svartholm Warg, en av grundarna till Pirate Bay.

Återbördande följde helt internationell praxis och Gui fick i enlighet med kinesisk lag tillfälle att erkänna. Thailand och Kina har problem med illegal arbetskraft som korsar gränsen, och sådana här operationer är vanliga, Det finna en överenskommelse och inga dokumentation behövs vid gränsen. Man har samma problem som Sverige, att illegala immigranter förstör sina ID handlingar.

Gui erbjöds i enlighet med kinesisk lag, att göra ett offentligt erkännande, vilket ha accepterade. Ett offentligt erkännande och ursäkt leder som oftast till betydlig mildare dom, och till och med frikännande. Det har senare framkommit att han, efter att ha avtjänat sin förverkade tvåårs fängelsedom, den 17 oktober 2017 frigavs och fick återvända till sin hemstad Ningbo och kunde umgås med familj och vänner men hade igen reseförbud, anmälningsplikt och yppandeförbud.

I januari 2018 bröt Gui igen mot frigivningsvillkoren och försökte ta sig till svenska ambassaden tillsammans med några svenska diplomater under förevändningen att genomgå en läkarundersökning. Det var ett uppenbart rymningsförsök. Man åker knappast till en utländsk ambassad för en läkarundersökning, utan till ett sjukhus som har den rätta utrustningen, specialisterna och resurserna, och det även om undersökningen skulle utföras av en svensk läkare. Gui är ju infödd kines och hade knappast några svårigheter med språket.

Rymningsförsöket upptäcktes och Gui arresterades och häktades och han sattes i ett lokalt kommunförvar, vanliga våningar som svenska journalister har kallat ”svarta fängelser”. Han tilläts ge obevakade intervjuer med utländska media. [1] Hade han nått ambassaden hade han antingen blivit en ny ”Assange”, men mer troligt hade Ambassaden utfärdat ett pass och lämpliga intyg och papper och smugglat ut honom ur landet. Flyktförsöket misslyckades, men det gjorde knappas Gui’s sak bättre.

Gui satt fortsatt häktad, nu på okänd plats efter att hans supporters har hotat med att göra fritagningsförsök. Polisutredningen pågick under Kinas sedvanliga mycket stränga sekretess. Han är nu dömd för spioneri för främmande makt, men vi vet inte vilken främmande makt. Vi kan bara gissa, men förmodligen är det USA, vilket åtskilliga obekräftade rapporter hävdar. Med tanke på Gui’s åtskilliga flyktförsök och mycket tvivelaktiga handlande där han ständigt och repetitivt ljuger, bedrar, och vänder kappan efter vinden, att han knappast kommer att kunna lämna Kina igen.

Fritagningsaktiviteterna utförda av svenska extremister har säkert skadat hans fall i domstolen allvarligt.

KWANG (Signatur)
Artikeln kan fritt återges med angivande av källa, © CC0
Det förutsätts att texten inte redigeras, censureras, eller förses med pre- eller post kommentarer som förändrar intrycket.

[1] https://www.scmp.com/news/hong-kong/law-crime/article/2132797/sweden-using-me-chess-piece-says-detained-hong-kong
[2] http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/P020200221044148933025.pdf

 

Polisanmälningen av Gui Minhai av Författaren Lena Holfve.

Texten har lyfts från hennes PDF fil och den ursprungliga formateringen har då gått förlorad. Jag har lagt till ett par förtydliganden som är tydligt märkta.

©————–<börjar>————–©
Nationella operativa avdelningen
Avdelningen för Internationella frågor

Undertecknad är författare; https://sv.wikipedia.org/wiki/Lena_Holfve
och jag bor utomlands på trappen till Asien.

Jag vill polisanmäla den kinesiske bokhandlaren, Svenska PEN:s
senaste pristagare, Gui Minhai för grovt bedrägeri, och hans kumpaner
samt de som skyddar hans brott i Sverige.

Just nu pågår en donationsinsamling som är uppe i över 5 miljoner där
folk skänker pengar till vad de tror är en förföljd kollega.

https://www.flyingv.cc/projects/24022?fbclid=IwAR1FB2xMPWYD_rBYgvE1Wlr4T4k8bgfjPWJlnOjBBvLc7igxmpl6MabKNlA

Bakgrund; Jag ville också läsa Gui Minhais produktion och upptäckte
rätt snabbt att det existerar inga böcker. Inget förlag heller, och jag hade
lyssnat på hans dotter som påstått att han har en doktorsexamen ifrån
Göteborgs Universitet.

En kontroll via https://www.avhandlingar.se/om/Gui+Minhai/ visade
att även den är bluff. Jag kontrollerade då direkt med GU och det finns
ingen avlagd doktorsexamen.

Det var således min första – men inte sista – faktakontroll.

Jag har lyssnat på vad den kinesiske ambassadören säger och han har
meddelat att Gui Minhai är kriminell, och han har uppgett att han stack
snabbt från Sverige i början av 1990-talet efter ett omfattande bedrägeri
där han lurade landsmän, och det ledde till att två studenter tog livet av
sig.

Göteborgshistorien har jag inte kunnat kontrollera men
rattfylleridomen i Kina är ostridig och bekräftas av kinesiska PEN:s
ordförande.

Påståenden är gjorda i ett av en ung man, Jojje [Olsson, reds anm.] , som skriver böcker och
som beskrivs hos oss som Kinaexpert, och han har skrivit väldigt mycket
om den kinesiska bokhandlaren.

Det är han som i sina texter beskrivit hur kinesen skriver tio egna
böcker om året, och förlägger mellan 50-100 titlar per år där han är
redaktör och formgivare, och att kinesens förlag, som han ska äga,
förlägger stora delar av allt som kommer ut i Hong-Kong. Jag hittar inte
en enda titel i det förlagsnamnet.

Jag kan garantera med mitt liv att ingen skriver tio egna böcker per år
och formger och är redaktör dessutom till 50-100 titlar till. Det är en
teoretisk omöjlighet.

[Jojje reds anm.] Olsson slängdes ut ifrån Kina år 2016, och har skrivit bland mycket
annat ”De kidnappade Kinasvenskarna”. Men den är skriven efter det att
han tvingats att lämna Kina. Ambassadören har talat ut på
engelska och här är en Googleöversättning och han får frågor om media
och journalister.

Jag har sökt även på Olssons namn på kinesiska, och det gav inte
speciellt mycket men jag hittade en engelsk artikel:

Chinese embassy attacks Swedish reporter based in Taiwan
The embassy said the article was “full of bias and lies” and described
Olsson’s behaviour as “deceptive and shameful.”

Jag delar ambassadörens uppfattning, fullt ut, avseende Olsson och det
är ju så i dessa länder att du inte får VISA om du är en snedseglare. Det
är inget konstigt alls.

Senaste bravaden: https://samnytt.se/atalad-svensk-diplomat-beskrivs-som-livsfarlig-narcissist/

“Nya uppgifter gällande Anna Lindstedt, den nu åtalade tidigare
svenska ambassadören i Peking, rapporteras på bloggen InBeijing.
Frilansjournalisten Jojje Olsson skriver bland annat att Lindstedt i media
ofta beskrivs som ”ambitiös”, ”begåvad” och ”erfaren” medan flera av
hans källor anser att ”livsfarlig narcissist” är en mer korrekt beskrivning.”

Jag studsade därför att man beskriver inte människor i personliga
ordalag, eller ger dem psyk-diagnoser, vi gör. Jag har sökt på Anna L:s
namn+begåvad, ambitiös osv. på kinesiska; och det är inte speciellt
många träffar och ingen text talar om hur hon skulle vara. Man uttrycker
sig inte så i Asien, jag har vistats i Asien i snart tio år.

Och Olsson har svarat i svensk press varför han inte fick VISA: Olsson:
Därför går Kinas ambassadör till attack mot mig och han påstår att
bokhandlaren suttit fängslad i 1000 dagar utan rättegång. Domen föll
2003. Det är nys.

Författarförbundet, Förläggarföreningen uppger liksom media att den
kinesiske bokhandlaren kastats i fängelse utan en dom år 2015. Jag har
kollat med kinesiska PEN och de bekräftar att han började avtjäna ett 2-
årigt fängelsestraff för rattfylleri vars dom föll år 2003. I samband med
den dog en studentska som han körde ihjäl. Han stack ifrån straffet.

Jag har faktagranskat Olsson många gånger, och det slår aldrig fel att
han ljuger rakt upp och ner. Killen känns som en renodlad mytoman och
bedragare.

Det är ifrån hans texter svensk press verkar ha hämtat sina
uppfattningar, och ambassadören verkar inte bli trodd alls vilket är
anmärkningsvärt eftersom en icke kriminell asiat i princip inte kan ljuga
pga karmatänkandet.

Jag har faktagranskat en sida som Författarförbundet har
producerat och den innehåller en lista som ska föreställa bokhandlarens
böcker.

Detta är således förbundets syn på saken:
二十世纪西方文化史掠影. Ahai 阿海, 1964-. Beijing: Beijing shifan
xueyuan chubanshe 北京师范学院出版社, 1991.
Söker jag den på nätet hittar jag en snarlik titel utgiven 1988

Och denna text om någon text producerad tio år tidigare:

Feudalism in Chinese Marxist Historiography. Copenhagen, Denmark:
Nordic Institute of Asian Studies (NIAS), 1992. Minhai Gui. (Tillgänglig på
PDF)

Söker jag via book.douban.com så hittar jag detta häfte som jag har sett
förr, och som också finns angivet på Amazon men som uppges vara slut i
lager.

”Boken” nedan hittar jag enbart som sökträff via Google hos just
Författarförbundet, och en illa byggd site kallad Free Gui… där du
uppmanas att kämpa och donera.

日耳曼文明之源: 北欧神话 / Ri’erman wenming zhi yuan: Bei-Ou shenhua.
By 桂敏 海, Minhai Gui. Shenyang: Liaoning daxue chubanshe 辽宁大学出版
社, 1996.

Denna titel finns inte alls i book.douban.com.

Förbundet skriver vidare:
我愛中國的豬頭肉: 阿海隨筆 / Wo ai Zhongguo de zhutourou: Ahai sui bi
[I love Chinese pig-head meat: Essays by Ahai]. Ahai 阿海. 文化藝術出版社
, Hong Kong: Wenhua yishu chubanshe, 2007.

Det är samma med den titeln att den kan bara återses på
Författarförbundets sida, och på donera-och-kämpa-sidan och för övrigt
får jag bara sådana här träffar:

Jag har skrivit till Förläggarföreningens ordförande Gedin två gånger
men hon vägrar svara på tilltal. Kopia har gått till Författarförbundets
jurister.

En i Författarförbundets styrelse är informerad på samma sätt men det
ligger förmodligen så mycket prestige i detta att de inte kan ta in att de
är lurade. Ingen ovanlig brottsofferreaktion. Jag har ett förflutet som
lekmannadomare i Stockholms Tingsrätt på 70-80-talet.

Förläggarföreningen
Jag sände ett e-brev den 25 november men har inte fått svar varför jag
sänder igen. Jag ställde frågan vad du / Förläggarföreningen har läst av
Minhai eftersom jag inte hittar en enda bok.

SFF har en bibliografi som med stor sannolikhet hämtats från en
hemsidaproduceradavbedragarna.

Då jag söker på titlarna fick jag bara träffar på SFF:s sida och på
bedragarnas egen sida. Ett angivet tunt häfte ifrån 90-talet, som också
finns på Amazon, hittar jag och vad jag kan se är det häftet det enda han
har producerat.

Det har ofta uppgetts att Minhai skaffade sig en doktorsavhandling, då
han bodde i Göteborg, men söker du via http://www.avhandlingar.se existerar
det ingen i hans namn. Påståendet kan nog ha uppstått via dotterns
radioprogram “Sommar” men sant är det inte, och jag har dubbelkollat
med universitetet.

Jag såg ditt tal via Expressen och jag blir förundrad därför att jag hittar
bara detta häfte från 1992 och priset ska gå till en förföljd författare. Det
har figurerat några nyskrivna dikter författade i fängelset, och jag gissar
att de är lika förfalskade som allt annat.

Det har sagts att han gett ut böcker under pseudonymer, för att han
skulle vara förföljd, varför jag inte kan spåra dem, men de ska vara
utgivna på ett förlag han äger; Mighty Current som också gav ut 50–100
titlar om året. Finns inga titlar alls i det förlagsnamnet vad jag har kunnat
hitta. Jag har väl lagt ner fem timmar på att försöka hitta hans böcker
och förlag.

Förlaget finns inte listat i Hong Kong och inte i Publicher Global.
Förlaget har påståtts ge ut 1/3 av alla böcker som existerar i Hong-Kong….
men jag får inte fatt i en enda titel och jag har sökt också via
book.douban.com.

Förlagsnamnet ser ut så här på kinesiska; 強大的電流 och jag sökte på
det, och valde bilder och där är inga bokomslag eller någon bild som
hänger samman med förlagsverksamhet.

BBC känner till att han är bokhandlare men för övrigt tycks all
västmedia ha svalt allt okontrollerat. Jag kan inte hitta att han skulle vara
författare. Han och hans kumpaner i Hong Kong har snarare riggat upp
illusioner för att få in pengar.

Det har uppgetts att han skrev tio böcker om året själv, och sen har
han varit redaktör, formgivare, etcetera för mellan 50–100 titlar om året,
och det hör vi ju båda är omöjligt.

Han satt av två års fängelse för ett rattfylleri där en student blev dödad,
och han ska ha begått brott i Göteborg tidigt 90-tal, kostade två
människor till livet, och han lämnade fru och barn snabbt. Låt oss säga
att delar av det skulle kunna vara propaganda och ont förtal men det finns
fortfarande inga titlar i det förlagsnamn han svänger sig med.

Bei Ling, ordförande för den oberoende kinesiska PEN- föreningen, har
bekräftat rattfylleridomen varför den är ostridig. Han dömdes 2003 till två
år men smet ifrån straffet men greps 2015, och satt alltså av två år, vilket
är billigt i mina ögon eftersom en studentska dog. Han är alltså inte kastad
i något fängelse utan en dom.

Ambassaden har också meddelat detta flera gånger att mannen är djupt
kriminell, och att det är ett misstag att prisa denne kriminelle man. Men

ingen verkar ens lyssna på vad ambassadören säger eller ens fråga vad
han menar med att vi begår ett misstag.

Jag har utrett bokhandeln i Hong Kong, och den gick uruselt därför att
folk vill ha romantik, och de sålde mycket skandal-sex som är olagligt i
alla länder utom i Sverige, som är det enda landet i hela världen där du
kan förtala folk rätt fritt, och den gick omkull och stängdes av ekonomiska
skäl, vad jag fick fram.

Men nu går affärerna lysande eftersom en kollega har tagit in en miljon i
donationer plus att bokhandlaren själv har fått två priser för att han
påstås vara en förföljd kollega. Äkta förföljda kollegor är således lurade
på inte mindre än två priser.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Lena_Holfve
https://www.lenaholfve.se/
©————–<slutar>————–©

Källa http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/P020200221044148933025.pdf

Kommentarer från Kinas Ambassad.

http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1536234.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1566916.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1566916.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1567236.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1567236.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1573515.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1576393.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1585281.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1585282.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1585595.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1588073.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1622686.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1630811.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1660497.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1663432.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1687767.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1696085.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1708693.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1715913.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1716373.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1718171.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1729310.htm
http://www.chinaembassy.se/eng/sgxw/t1747666.htm

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

5 Responses to Brister medias bölder av lögner nu

  1. Pingback: Domen, Gui Minhai, och ”Ondskans gäng” | My China

  2. Pingback: Bonniers och media fortsätter sina rasistdrev mot kineser | My China

  3. Pingback: En liga av förfalskare och rasister härjar i Sverige | My China

  4. Pingback: Kina: Sverige är opålitligt | My China

  5. Pingback: Den tragiska sagan om Gui Minhai | My China

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s